Shpërndaje:

LAJMËRIME

Ministri i Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës - Admirim Aliti, nesër më datë 23 shkurt 2022 (e mërkurë), do të drejtohet në konferencën e nivelit të lartë, për të promovuar Planin Nacional Aksional mbi Partneritetin e Qeverisjes së Hapur 2021 – 2023 dhe shënimin e dhjetëvjetori

Nesër, më datë 14 dhjetor 2021, në Seul të Republikës së Koresë, 

Më datë 22 dhe 23 shtator, do të zhvillohet “online” Forumi Rajonal i Inovacioneve të Unionit Ndërkombëtar të Telekomunikacioneve (ITU) për Evropën, në të cilin fjalimin hyrës do ta ketë

Të nderuar,

Të nderuar,

Ju njoftojmë se të mërkurën (20.02.2019) me fillim në ora 13:00, kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, do të marrë pjesë bashkë me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në hapjen e sallës së Shërbimeve publike – “Një pikë shërbimi”, p

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski dhe ministri i inovacionit dhe ndërmarrësisë së R. së Kosovës Besim Beqaj sot dë të realizojnë takim pune.

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, Ministria e drejtësisë si dhe Akademia e gjykatësve dhe prokurorëve publik “Pavel Shatev” do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim. 

Pages