Shpërndaje:

LAJMËRIME

Të nderuar,

Ju njoftojmë se të mërkurën (20.02.2019) me fillim në ora 13:00, kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, do të marrë pjesë bashkë me ministrin e Shoqërisë Informatike dhe Administratës Damjan Mançevski në hapjen e sallës së Shërbimeve publike – “Një pikë shërbimi”, p

Ministri i shoqërisë informatike dhe administratës Damjan Mançevski dhe ministri i inovacionit dhe ndërmarrësisë së R. së Kosovës Besim Beqaj sot dë të realizojnë takim pune.

Ministria e shoqërisë informatike dhe administratës, Ministria e drejtësisë si dhe Akademia e gjykatësve dhe prokurorëve publik “Pavel Shatev” do të nënshkruajnë memorandum për bashkëpunim. 

Shkup, 24 janar 2019

16 tetor 2018

12 mars 2018, Shkup

Zëvendësministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Aleksandar Bajdevski, dhe ministrja e mbrojtjes, Radmilla Shekerinska, do mbajnë fjalim në ngjarjen përfundimtare në kuadër të shënimit të 75 viteve nga deportimi i hebrenjve maqedonas. Fjalim do të mban edhe ambasadori i Shtetit të Izraelit në Maqedoni, Dan Orian.

07 mars 2018, Shkup

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe ministria izraelite e punëve të jashtme e organizuan hakatonin e parë “Bitallon”, i cili to të fillojë më 10 mars (e shtunë) me fillim prej orës 18:00 në Qendrën e kulturës në Manastir.

Pages