Shpërndaje:

INTERVISTA

Shkup, 26 mars 2020.

Shkup, 18 mars 2020.

Shkup, 10 mars 2020.

Shkup, 18 shkurt 2020.

Shkup, 23 dhjetor 2019.

Shkup, 27 janar 2020

Shkup, 22 dhjetor 2019

Shkup, 20 dhjetor 2019

Shkup, 26 nëntor 2019

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form