Shpërndaje:

INTERVISTA

Shkup, 23 janar 2019

Shkup, 22 janar 2019

Shkup 17 janar 2019

Shkup, 10 janar 2019

Shkup 13 dhjetor 2018

Shkup, 1 dhjetor 2018

Гостување на министерот Дамјан Манчевски во дебата на „360 Степени“ на Алсат-М ТВ

Shkup, 30 nëntor 2018

Shkup, 4 tetor 2018

Shkup, 24 shtator 2018

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form