Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 17 janar 2022

Sot, pozita e ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës është dorëzuar në ambientet e Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Ministri i ri, Admirim Aliti merr pozitën e

Shkup, 14 janar 2022

"Sot, përmbylla edhe ditën time të fundit si Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Që nga dita ime e parë e marrjes së këtij mandati dhe deri në ditën e tij të fundit, puna ime është karakterizuar dhe udhëhequr nga parimi i transparencës dhe ndershmërisë

Manastir, 12 janar 2022

Sot, së bashku me zëvendëskryeministrin e Qeverisë Nikollovski dhe ministrat Milevski dhe Boçvarski, vizituam Komunën e Manastirit dhe zhvilluam takim me kryetarin e kësaj komune - Toni Konjanovski, me të cilin biseduam për ndihmën nga ana e Qeverisë për sanim të dëmeve nga tërmeti që

Shkup, 31 dhjetor 2021

,,Të nderuar qytetarë,

Në vigjilje të Vitit të Ri, dua ta kthej kokën pas dhe të rikujtoj edhe një herë sfidat dhe vështirësitë që kaluam gjatë këtij viti.

Kemi nisur procese shumë të rëndësishme, të cilat ndërlidhen dretjtëpërdrejt me mirëqënien e 

Shkup, 28 dhjetor 2021

Është kënaqësi e veçantë për ne që dy kompanitë e njohura vendore SH.A. KIBS Shkup në partneritet me SH.A. Nextsense Shkup, të cilat janë të pranishme në tregun vendor dhe ndërkombëtar me shërbime të 

 

Shkup, 27 dhjetor 2021
 
Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Jeton Shaqiri, në prag të fundvitit realizoi një takim të përbashkët me të punësuarit e MSHIA-së.
 
Në takim, ministri Shaqiri i falënderoi 

Shkup, 22 dhjetor 2021

Regjistri për personat juridik në Regjistrin Qendror tashmë i lidhur me Sistemin për Menaxhimin e Dokumenteve (DMS).

Shkup, 16 dhjetor 2021

Sot, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, e priti në një takim pune, menaxheren e “Mastercard” për Maqedoninë e Veriut, Bullgarinë, Shqipërinë dhe Kosovën, znj. Vanja Manova dhe drejtorin ekzekutiv të Evrotrust, z. Georgi Dimitrov.

Seul, 16 dhjetor, 2021

Pajisjet inovative, të cilat mundësuan transpаrencë më të lartë dhe llogaridhënie të komunave janë shpallur si për një prej fituesve Globalë të Samitit të Partneritetit të 

Pages