Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Tiranë, 27 tetor 2020
 

Në suaza të Samitit të tretë digjital të Ballkanit Perëndimor, i cili këtë vit u mbajt drejtpërdrejt në Tiranë, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mori pjesë në sesionin e titulluar: ,,Roli i Qeverive në transformoimin digjital”.

Shkup, 20 tetor 2020

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Dhoma e tregtisë për teknologjitë e informacionit dhe infomatikës MASIT, obligohen që ta thellojnë bashkëpunimin dhe ndërlidhjen reciproke, me qëllim të implementimit të aktiviteteve të përbashkëta.

Shkup, 22 tetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mori pjesë në Webinar-in e organizuar nga NEXUS - Civil Concept dhe Njësisë së diplomacisë politike të NATO-s në Bruksel. Webinar-i është pjesë e projektit të titulluar: ,,Higjiena Kibernetike: Të kuptuarit e sfidave

Shkup, 21 tetor 2020

Sot, ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, realizoi takim pune me ambasadoren e Mbretërisë së Bashkuar, ekselencën e saj Rejçel Galovej.

Në takim, ministri Shaqiri shprehu kënaqësinë e bashkëpunimit të 

Shkup, 20 tetor 2020

Sot, u realizua takim pune me Ambasadorin e ri të BE-së Dejvid Ger. Takimi u zhvillua në ambient konstruktiv, me ç’rast ministri Jeton Shaqiri e njohu euroambasadorin me projektet e ministrisë në drejtim
 

Shkup, 20 tetor 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, realizoi takim pune me ambasadoren e 
 

Shkup, 20 tetor 2020

Ministria e Shoqërsisë Informatike dhe Administratës, nëpërmjet bashkëpunimit me kompaninë Huawei, siguroi mundësinë për t’i shpërblyer pesë studentët më të mirë të fakulteteve të TIK-ut në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Bëhet fjalë për programin studimor 

Shkup, 15 tetor 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, pranoi përfaqësuesen e përhershme të UNDP-së Narine Sahakjan.

Në takimin e punës u diskutua

Shkup, 13 tetor 2020

Bashkëpunimi ndërmjet MSHIA-së dhe SIGMA/OECD-së ishte tema kryesore e takimit të sotëm të realizuar “online”. 

Në këtë takim morrën pjesë: ministri i Shoqërisë Informatike dhe administratës Jeton Shaqiri, SIGMA/OECD-së Gregor 

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form