Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 13 tetor 2020

Sot u realizua takim “online” me Fondacionin Metamorfozis, në të cilin mori pjesë edhe ministri i Shoqërisë Informatike dhe administratës Jeton Shaqiri. Takimi iu dedikua projektit ''Rritja  e pjesëmarrjes qytetare në

Shkup, 08 tetor 2020

Sot, u mbajt takimi i dhjetë jubilar i Grupit special për RAP (GS-RAP), ndërmjet Bashkimit Evropian dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut. Në takimin “online”, morrën pjesë 

Shkup, 7 tetor 2020

Në takimin e sotëm me Ambasadorin e OSBE-së, Ekselencën e tij Klemens Koja, biseduam lidhur me prioritetet e Ministrisë së Shoqërisë Informatike  

Shkup, 07 tetor 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, zhvilloi takim pune me drejtorin e Drejtorisë së Udhëheqjes së librave amë, Bujar Dardhishta.

Shkup, 02 tetor 2020

Sot, në hapësirat e MSHIA-së, u zhvillua takim pune ndërmjet ministrit

Shkup, 02 tetor 2020

Ministri Jeton Shaqiri, sot realizoi takim pune me ambasadorin e Mbretërisë së Holandës Dirk Jan Kop, takim në të cilin u diskutua rreth mundësive për vazhdimin e bashkëpunimit të suksesshëm, lidhur me projektet për të cilat përgjegjëse është ministria.

Shkup, 30 shtator 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, u drejtua në e-konferencën “Partneritet i hapur qeveritar – dialog mbi Planin nacional aksional 2021-2023”. Qëllimi i eventit ishte që të promovohet 

Shkup, 29 shtator 2020

Zëvendësmiistri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Aleksandër Bajdevski, sot u drejtua në video-konferencën për 5G dhe

Shkup, 28 shtator 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, mbajti konferencën për shtyp me rastin e Shkresës së letër mandatit të dorëzuar nga kryetari i Qeverisë së RMV-së Zoran Zaev.

Në vijim, mund të ndiqni videon e

 

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form