Shpërndaje:

NJOFTIM PËR SHTYP

Shkup, 17 shtator 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri sot mbajti një takim pune me ambasadorin e Republikës Popullore të Kinës Zhang Zuo. Në takim, u shkëmbyen përvojat dhe u shqyrtuan projekte aktuale dhe të ardhshme, për qëllim të

Shkup, 16 shtator 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, sot zhvilloi një takim të përbashkët pune me drejtorin e Agjencisë së Zbatimit të Gjuhëve Ylber Sela. Në takim flitej për krijimin e bashkëpunimit reciprok 

Shkup, 15 shtator 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, zhvilloi takimin e përbashkët me Nikolla Bertolinin, shefin e Departamentit të bashkëpunimit në

Shkup, 14 shtator 2020

Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri, u takua me ambasadorin e Republikës së Shqipërisë, Fatos Reka.

Në takim, u diskutua për vazhdimin dhe avancimin e bashkëpunimit, me 

 

Shkup, 11 shtator 2020

Në takimin e sotëm me kryetarin e Sindikatës së pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë, z.Jakim Nedellkov dhe me kryetarin e

 

Shkup, 11 shtator 2020

Ministria e Shoqërisë Informatike dhe Administratës dhe Fondacioni Metamorfosis, në suaza të Projektit të USAID-it për pjesëmarrje qytetare realizuan dy trajnime dyditore “online” mbi të dhënat e hapura. Në trajnimet që u mbajtën

Shkup, 09 shtator 2020

Bashkëpunimi do të vazhdojë edhe më tej, ndërmjet MSHIA-së dhe QMN-së në lidhje me projektet që kanë të

Shkup, 04 shtator 2020

Sot, Ministri i Shoqërisë Informatike dhe Administratës Jeton Shaqiri u takua me ambasadorin e Republikës Çeke Mirosllav Toman.     

Takimi iu dedikua njohjes reciproke                                 

Shkup, 31 gusht 2020
 
Sot, pozita e ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës është dorëzuar në ambientet e Ministrisë së Shoqërisë Informatike dhe Administratës.

Ministri i ri, Jeton Shaqiri merr pozitën 

Pages

MINISTËR

Ministër i Shoqërisë Informatike dhe Administratës

Search form